Шаблоны Joomla 3.3

Наше пиво

Ми варимо пиво на Ваших очах в залі ресторану. І тому кожен може переконатися, що пиво дісно справжнє, адже ми використовуємо тільки натуральну сировину. Це - ячмінний солод - ячмінь, різного ступеня прожарки, що дає нам різні кольорові відтінки пива. Хміль - ароматичний та гіркий, а також елітні французькі дріжджі верхового та низового бродіння, в залежності від типу пива. До речі, ячмінний солод ми використовуємо з Німеччини, відомої солодовні WEYERМАNN, що працює з 1879 року, дотримуючись в приготуванні сировини вікових традицій, якими керуються і наші пивовари.

Ми не фільтруємо пиво, не пастеризуємо його, не використовуємо консервантів. Якщо не брати до уваги вміст алкоголю, то наше пиво навіть корисне, адже містить майже всю групу вітамінів В та пивні дріжджі, які зазвичай вилучають з пива п д час фільтрації. Весь процес дозрівання та зберігання пива проходить в підвальному приміщенні в спеціальних ємностях при температурі 1 ± 1°С. І кожного дня воно змінює свій смак - во-о ЖИВЕ! 
Налите в бокал пиво грає та іскриться. Має насичений колір різного відтінку, від пісочного до янтарно темного, в залежності від сорту. Бульбашки відділяються від дна бокала і підіймаються в хмільному танці на поверхню.
Це говорить про _е, що вуглекислий газ повністю розчинився в пиві, тобто процес бродіння пройшов потрібний термін і напій готовий до вживання. Кімнатна температура, повітря, світло - і уже через 20 хвилин Ви відчуєте як змінився смак пива. Торкаючись повітря воно окисляється,його полишає рідна вуглекислота, а це означає, що пиво справжнє, а не насичене примусово, як пиво масового виробництва.

До Вашої уваги представлено такі сорти пива:

1 piznerPRIMA PILZNER
Масова частка сухих речовин 12%
Спирт, не менше 4%
Енергетична цінність 45ккал, вуглеводи 4,6г Склад: вода, світлий ячмінний солод, хміль.
Світле пиво, що має чистий освіжаючий смак з м'якою хмелевою гіркотою, сприяє підвищенню тонусу і збуджує апетит. Універсальне пиво, яке легко пити в любій компанії з будь - якого приводу.
В 2013 році на Міжнародній московській виставці «Пивовар - 2013» пиво PRIMAPILZNER
було нагороджене срібною медаллю та дипломом другого ступеня за високі споживчі якості.

1 munchenРRІМА МUNCHEN
Масова частка сухих речовин 13%
Спирт, не менше 5%
Енергетична цінність 48ккал, вуглеводи 5,5г Склад: вода, карамельний ячмінний солод, хміль.
Напівтемне пиво, що вирізняється вишуканим солодкуватим смаком карамельного солоду з приємно вираженою хмелевою гіркотою, добре освіжає та втомлює спрагу.
В 2013 році на Міжнародній московській виставці «Пивовар - 2013» пиво РRІМА МUNCHEN було нагороджене срібною медаллю та дипломом другого ступеня за високі споживчі якості.

 

1 blakВІАСК ВЕЕ R
Масова частка сухих речовин 16%
Спирт, не менше 6%
Енергетична цінність 62ккал, вуглеводи б,4г
Склад: вода, ячмінний світлий, карамельний та палений солод, хміль. Традиційне темне пиво. Один із самих тяжких у виробництві сортів. Міцне з чудовим смаком та ароматом карамельного солоду, вишуканим винним присмаком і насиченим темно - багряним кольором.
В 2011 році на Міжнародній московській виставці «Пивовар - 2011» пиво ВІАСК ВЕЕR
було нагороджене бронзовою медаллю та дипломом третього ступеня за високі споживчі якості.


1 medov blakМЕДОВЕ  ексклюзивне
Масова частка сухих речовин 14%
Спирт, не менше б %
Енергетична цінність 53ккал, вуглеводи 5,8г Склад: вода, ячмінний солод, мед натуральний, хміль.
Пиво красивого золотистого кольору з м'якою хмелевою гірчинкою. Унікально поєднує у собі міцність та легкість смаку. Ми варимо його до великих свят і пропонуємо і Вам зустріти їх разом і з нашим пивом.


1 piznerПШЕНИЧНЕ  ексклюзивне
Масова частка сухих речовин 14%
Спирт, не менше 5%
Енергетична цінність 44ккал, вуглеводи 4,5г.
Склад: вода, ячмінний світлий та пшеничний солод, хміль.
Пиво приготовлене на основі рецептів, поширених в Німеччині в XIX столітті. Пиво верхового бродіння незвичне не тільки своїми компонентами — додавання пшеничного солоду — ай повним округленим смаком. Включає в собі біологічно активні речовини, корисні для здоров'я.